Erbjudanden

Vilket kort passar bäst?

Vi har utformat olika kort beroende på efterfrågan för att erbjuda våra kunder möjlighet att köra nar det passar just dig. Se en prisjämförelse så att du på ett enkelt sätt kan hitta ett SUP/MEDLEMSKORT som tilltalar dig.

GULD KORT 4g/v: Detta kort passar dig som planerar att vara hemma mycket i sommar, du har redan vetskapen att du gillar SUP/vattensport, du vill aktivera dig själv samt kunna bjuda med dig vännerna/familjen på härliga dagar ute i naturen. Ett förmånligt alternativ för dig som vill skapa rutiner, hitta sinnesnärvaro med hjälp av närheten till naturen.

Giltighetstid 1 år S.U.P säsong motsvarar 5 månader (Juni-November månad). Jämförelsepris per tillfälle: 35 kr/h*.  

SILVER KORT 2g/v: Ett förmånligt alternativ för dig som vill skapa rutiner men inte vill känna dig bunden till något antagande. För dig känns 2g/v lagom och om du skulle vilja sticka iväg från stan kan du enkelt låna ut kortet till en familjemedlem som blir glad. 


Giltighetstid 1 år S.U.P säsong motsvarar 5 månader (Juni-November månad). Jämförelsepris per tillfälle: 45 kr/h*.  

BRONS KORT 1g/v: Perfekt för dig som vill komma igång. 1g/v känns lagom. Denna sommaren är din.


Giltighetstid 1 år S.U.P säsong motsvarar 5 månader (Juni-November månad). Jämförelsepris per tillfälle: 60 kr/h*.  

SUP-10 Klippkort: Passar dig som har begränsat med tid men ändå vill få in SUP & närheten till naturen i ditt liv. Kanske som ett komplement till annan träning. Ett betydligt förmånligare alternativ for dig som funderar på att köra drop in för 200kr/tillfälle. 


Giltighetstid t.o.m November 2023. 

Våra periodkort är personliga men kan användas inom familj och även med vänner förutsatt att ägaren till kortet eller en familjemedlem med vänner är närvarande. Klippkort kan användas med familj och vänner med ett max på fem enheter per tillfälle.