STAFF

 

Anders Östman Yogalärare

Anders gillar fart och energi. Som yogalärare är han av lugnare form och hans klasser är oftast mjuka, inkännande samt meditativa.

 

Lucas Renard Tennis & SUP

Lucas är en satsande tennisspelare. Intresse för energier, filmer samt musik från det gamla.                                                                                                                 

 Viktor Johansson Tennis & SUP

Viktor är en satsande tennisspelare som brinner för jämställdhet. Hans intresse för design ligger varmt om hjärtat. Vi är glada att ha med Viktor hos oss i sommar.


Nicole Renard Bageri & Tennis

Nicole är en kreativ konstnär som älskar naturen och brinner för en värld med harmoni. Nicole erbjuder oss bullar, konstverk och tennis. 

Pavel Zenkevits
Tennistränare
Pavel är en av våra starkaste tennistränare. Pavel kommer finnas tillgänglig för tennislektioner och även under våra filmkvällar. Hans passion ligger mycket i humanitet. 

 

Alima Rohwedder Café & SUP

Alima är en studerande aktiv och positiv tjej i sina unga år. Intresse för det mystiska och strävan efter ständig utveckling. Alimas favoritbakelse är en specifik Äppel & Valnöt cake.

 


Eveliina Sinisalo SUP & Yoga

Eveliina gillar naturen, det fria och närheten till vattnet. Hennes klasser är dynamiska och välkomnande för alla nivåer, med fokus på hållbar träning för kroppen och själen.

                                                                                                            

Viktor Eriksson Tennis & Film

 Viktor älskar film, action och tennis. Viktor kommer finnas hos oss i sommar. Med hans expertis inom film finns det mycket ni kan lära när han är på besök.

Sandra Lones SUP & Yoga

Sandra är en kreativ yogalärare utan dess like. Hjärtat i Sandras klasser ligger mycket i att bygga en stark styrka och flexibilitet. Sandra älskar musik och att få ta del av hennes spelistor vill man inte missa.

Jonas Rådahl Yogalärare
Jonas är en av sveriges mest erfarna yogalärare vi är stolta att ha med han i vårat team. På tennisbanan har Jonas en grym serve och han gillar att attackera.